Céges faültetés a legzöldebb csapatépítő

2019. március 18. 23:29 - Ültess fát

A céges faültetés alkalma egy kiváló csapatépítő lehetőség és tevékenység a céges munkatársak részére, hogy együtt valami igazán nagyszerű és menő dolgot hajtsanak végre.

 

Ezzel az eseménnyel a jó levegőn, egy kis testmozgással igazán hozzájárulhatunk a munkatársakkal a tiszta levegő, a zöld környezet és a jövő megőrzéséhez.

2539091391_a28bd8db65_b.jpg

Céges faültetési események szervezését vállaljuk!

Teljes körű szakmai felkészültséggel faültetési rendezvények szervezését, lebonyolítását vállalja JÖN Alapítványunk cégek részére. Kérj tőlünk árajánlatot a lebonyolítással kapcsolatban.

A JÖN Alapítvány filozófiája

Mi azt valljuk, hogyha valahol kivágnak egy fát, akkor ültessünk helyette kettőt. A szervezetünk a faültetések népszerűsítésével is foglalkozik, hiszen a Tudatos Tavasz a Jövő Öko-Nemzedékéért tavaszi kampányának a kiemelt elemét képezi a kertészkedés.

A faültetés egy olyan élmény, amire kicsik és nagyok egyaránt hosszú éveken át emlékeznek. A természet szeretete mindenkiben benne van, csak elő kell csalogatni.

A környezetvédelmi szervezetünk kiemelt célja az úgynevezett zöld és tiszta környezet megőrzése. Bízunk benne, hogy az idő nekünk dolgozik és egyre több társra, partnerre lelünk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ultessfat.blog.hu/api/trackback/id/tr9814699970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása